_____________________
PONDĚLÍ      21.10.2019 

        HRSTKOVÁ           /1,9/
    1. 200g Kuřecí řízek jako vrata, vařený brambor, tatarka               /1,3,7/
    2. Vepřový kotlet na barevném pepři, hranolky             /1,9/    
    3. Kung Pao, dušená rýže               /1,3,9/
    4. Zeleninový salát s kuřecím masem               /3,7/    
    BUSINESS MENU:  Kuřecí kousky v anglické, hranolky, tatarka          /1,9/
_____________________
ÚTERÝ          22.10.2019

        BROKOLICOVÝ KRÉM            /1,7,9/
    1. Kuřecí kapsa plněná hermelínem, pečené brambory, ďábelka             /1,3,7/
    2. Segedinský guláš, houskový knedlík           /1,3,7,9/    
    3. Karbanátky, bramborová kaše, salát           /1,3,7/
    4. Zeleninový salát s kuřecím masem               /3,7/    
    BUSINESS MENU:  Kuřecí kousky v anglické, hranolky, tatarka          /1,9/
_____________________
STŘEDA        23.10.2019

        FRANKFURTSKÁ             /1,7,9/
    1. 200g Kuřecí řízek jako vrata, šťouchaný brambor, okurek             /1,3,7/
    2. Bramborové placičky s masovou směsí sypané sýrem               /1,3,7/    
    3. Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, kompot               /1,9/
    4. Zeleninový salát s kuřecím masem               /3,7/    
    BUSINESS MENU:  Kuřecí kousky v anglické, hranolky, tatarka          /1,9/
_____________________
ČTVRTEK      24.10.2019

        BORŠČ              /1,7,9/
    1. Znojemská hovězí pečeně, dušená rýže               /1,9/
    2. Smažené nsýrové duo, hranolky, tatarka              /1,3,7/    
    3. Moravský vrabec, pikantní špenát, bramborový knedlík           /1,3,7,9/
    4. Zeleninový salát s kuřecím masem               /3,7/    
    BUSINESS MENU:  Kuřecí kousky v anglické, hranolky, tatarka          /1,9/
_____________________
PÁTEK           25.10.2019

        VÝVAR S TĚSTOVINOU              /1,3,7,9/
    1. 200g Kuřecí řízek jako vrata, bramborový salát              /1,3,7/
    1. 150g Vepřový řízek, bramborový salát              /1,3,7/ 
    3. Vepřové na hříbkách, těstoviny              /1,3,7,9/
    4. Zeleninový salát s kuřecím masem               /3,7/    
    5. Ovocné knedlíky přelité jogurtem               /1,3,7/
    BUSINESS MENU:  Kuřecí kousky v anglické, hranolky, tatarka          /1,9/
    

                         PŘÍJMÁME PLATEBNÍ KARTY A ELEKTRONICKÉ STRAVENKY.





109,-
  99,-
  99,-
109,-
149,-





109,-
  99,-
  99,-
109,-
149,-





109,-
  99-
  99,-
109,-
149,-





109,-
  99-
  99,-
109,-
149,-





109,-
109,-
  99-
109,-
  99,-
149,-




_____________________
ALERGENY

Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu označování 
dle směrnice 1169/11 EU 

 1) Obiloviny obsahující lepek–nejedná se o celiakii, výrobky z nich 
 2) Korýši a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život 
 3) Vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život 
 4) Ryby a výrobky z nich 
 5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich- patří mezi potraviny ohrožující život 
 6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich 
 7) Mléko a výrobky z něj - patří mezi potraviny ohrožující život 
 8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů 
 9) Celer a výrobky z něj 
10) Hořčice a výrobky z ní 
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich 
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2 
13) Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj 
14) Měkkýši a výrobky z nich