_____________________
PONDĚLÍ         20.5.2019 

        KMÍNOVÁ S VEJCI          /3,9/
    1. 200g Kuřecí řízek jako vrata, šťouchaný brambor               /1,3,7/
    2. Kotlet na rozmarýnu, dušená rýže                   /1,9/    
    3. Halušky s uzeným masem a zelím                 /1,3,7,9/
    4. Zeleninový salát s balkánským sýrem               /1,3,7/
    BUSINESS MENU:  Vepřový kotlet, sázené vejce, hranolky, tatarka            /1,3,7/
_____________________
ÚTERÝ             21.5.2019

        HRACHOVÁ S UZENINOU           /1,9/
    1. Kuřecí ražničí, hranolky, ďábelka                   /1,3,7,9/
    2. Vepřové výpečky, dušená mrkev s hráškem, vařený brambor                /1,9/    
    3. Krůtí perkelt, těstoviny               /1,3,7,9/
    4. Zeleninový salát s balkánským sýrem               /1,3,7/
    BUSINESS MENU:  Vepřový kotlet, sázené vejce, hranolky, tatarka            /1,3,7/
_____________________
STŘEDA           22.5.2019

        UZENÁ S KROUPAMI             /9/
    1. 200g Kuřecí řízek jako vrata, vařený brambor, tatarka                 /1,3,7/
    2. Srbský plátek, dušená rýže                 /1,9/    
    3. Kuřecí Ondráš, salátek             /1,3,7/
    4. Zeleninový salát s balkánským sýrem               /1,3,7/
    BUSINESS MENU:  Vepřový kotlet, sázené vejce, hranolky, tatarka            /1,3,7/
_____________________
ČTVRTEK         23.5.2019

        CIBULAČKA S KRUTÓNY              /1,9/
    1. Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík                 /1,3,7,9,10/
    2. Smažené rybí filé, bramborová kaše, kompot               /1,3,7,9/    
    3. Francouzské brambory, okurek               /3/
    4. Zeleninový salát s balkánským sýrem               /1,3,7/
    BUSINESS MENU:  Vepřový kotlet, sázené vejce, hranolky, tatarka            /1,3,7/
_____________________
PÁTEK              24.5.2019

        VÝVAR S TĚSTOVINOU            /1,3,7,9/
    1. 200g Smažený kuřecí řízek jako vrata, vařený brambor, tatarka                /1,3,7/
    2. 150g Smažený vepřový řízek, vařený brambor, tatarka                /1,3,7/
    3. Opékaná klobása, mexické fazole, chléb                /1,3,7,9/
    4. Zeleninový salát s balkánským sýrem               /1,3,7/
    5. Vepřová játra na roštu, hranolky, ďábelka            /1,3,7/
    BUSINESS MENU:  Vepřový kotlet, sázené vejce, hranolky, tatarka            /1,3,7/


                         PŘÍJMÁME PLATEBNÍ KARTY A ELEKTRONICKÉ STRAVENKY.





109,-
  99-
  99,-
109,-
149,-





109,-
  99-
  99,-
109,-
149,-





109,-
  99-
  99,-
109,-
149,-





109,-
  99-
  99,-
109,-
149,-





109,-
109-
  99,-
109,-
  99,-
149,-







_____________________
ALERGENY

Seznam potravinových alergenů , které podléhají legislativnímu označování 
dle směrnice 1169/11 EU 

 1) Obiloviny obsahující lepek–nejedná se o celiakii, výrobky z nich 
 2) Korýši a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život 
 3) Vejce a výrobky z nich - patří mezi potraviny ohrožující život 
 4) Ryby a výrobky z nich 
 5) Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich- patří mezi potraviny ohrožující život 
 6) Sójové boby (sója) a výrobky z nich 
 7) Mléko a výrobky z něj - patří mezi potraviny ohrožující život 
 8) Skořápkové plody a výrobky z nich – jedná se o všechny druhy ořechů 
 9) Celer a výrobky z něj 
10) Hořčice a výrobky z ní 
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich 
12) Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2 
13) Vlčí bob (LUPINA) a výrobky z něj 
14) Měkkýši a výrobky z nich